Kladdkaka. Jag är nog en tant eller nått. Baktips:


Det bästa receptet, och enklaste!
150 g smält smör
3 3 dl socker - kör på 2,5 dl högst annars blir det FÖR sött
1 1 dl kakao
2 2 tsk vaniljsocker
2 2 st ägg
2 2 dl mjöl
ströbröd

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. ÄT OCH NJUT!

 

Addera lite grädde, glass, bär eller vad du vill om du känner för det;)

Källa: http://www.recept.nu//1.13228/markus_aujalay/efterratter_godis/agg_mejeri/markus_aujalays_kladdkaka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0